sâmbătă, iulie 27, 2013

Mâncare rapidă și hrănitoare: salată de fasole păstăi

Apreciez mult hrana care are următoarele calități :
  • se gătește repede
  • e compusă din ingrediente naturale
  • e sănătoasă
  • e gustoasă
  • e sățioasă
  • se gătește repede :)
Așa că vă propun o rețetă simplă pentru prânz sau cină: salată de fasole păstăi, sau rasol de fasole cum i se spune prin Prahova.

Ingrediente:
  1. fasole păstăi fiartă în aburi (puteți adăuga și morcovi)
  2. ulei presat la rece (măsline, floarea soarelui)
  3. zeamă de lămâie sau oțet de mere
  4. pătrunjel verde tocat mărunt
  5. mujdei de usturoi (românesc!)
  6. fulgi de drojdie
  7. sare (neiodată și fără antiaglomeranți)
Preparare:

   Mai simplu nici că se poate: fasolea răcită se amestecă bine cu restul ingredientelor. Cantitățile variază în funcție de gustul fiecăruia.La fel și servirea: ca fel principal sau ca garnitură la friptură.

Blinkie de la Lumea Piticilor

0 comentarii:

Blog Archive