vineri, mai 24, 2013

Reciclați și o viață salvați !


Preiau imaginea campaniei de reciclare de pe Facebook pentru a o ajuta pe Kaelyn, o fetiță pentru care multe mămici din Cluj (și nu numai) au făcut eforturi cu drag, ca să îi salveze viața.
Ce putem face ?
Măcar atât: strângem tot ce înseamnă hârtie, pet-uri, fier, electronice în cantități cât mai mari și de 1 iunie ne întâlnim pentru a le aduna într-o singură grămadă de dimensiuni cât mai generoase. Odată strânse ele vor fi duse la un centru de reciclare, iar banii primiți vor lua drumul către casa familei Apostol, pentru a contribui la operația vitezei Kaelyn.
Așa că dragi prieteni, vecini, cititori ai blogului pe care vă cunosc sau nu, vă rog să aruncați o privire cât mai neprietenoasă deșeurilor pe care le avem cu toții  prin casă, prin preajma blocului, prin pădure (avem de unde culege!) și să ne "dăm mână cu mână" pentru a ușura cât de puțin lupta acestei familii împotriva cancerului.

http://kaelyn.ro/   Aici puteți afla totul despre micuță și tot aici găsiți toate variantele prin care îi puteți oferi ajutorul.

1 comentarii:

Loredana spunea...

Te astept pe blogul meu cu un premiu.

Blog Archive